Om Rod

Rod er en non-for-profit virksomhed startet i 2015. Initiativtageren bag Rod er Nina Tofte Hansen, som har en kandidatgrad i Naturressourcer & Udvikling og erfaring med udvikling af events og undervisningsmateriale. Rod samarbejder med en række forskellige partnere, heriblandt Naturhistorisk Museum AarhusVild med Vilje og Daniel Jones, som er freelance-konsulent indenfor undervisningsdesign og kommunikation. Virksomheden er rodfæstet i Aarhus, men forgrener sig gerne ud over alle grænser.

Kontakt Rod her.

Ligesom ordet “rod”, er virksomheden Rod en alsidig størrelse:

[Rod] som i planterod. Giv mere plads til det spirende liv og lad os takle vores udfordringer ved at tage fat ved roden.

[Rod] som i noget der er rodet, vildt eller kaotisk. Lad os udfordre de normer der fastholder os i golde, fintkæmmede græsplæner og sterile marker og tillade vores omgivelser at blive vildere, livligere og mere rodede!

[Rod] som i ‘at være en rod’, en bølle, en rebel. Rod søger ikke at være pæn og tam, men vælger at kaste sig ind i projekter med balstyrig energi og utæmmet kreativitet.

nina
Nina Tofte Hansen
Daniel Jones
Daniel Jones