Gro med

Rod spirede frem i 2015 og drømmer om at vokse og forgrene sig til et større rodnet. Hvis du eller din organisation har lignende tanker, om at fremme alt det grønne, livlige og utæmmede på vores planet, så tøv ikke med at tage kontakt; måske kan vi skabe noget vildt sammen.

 

Der findes mange skønne initiativer derude, her er nogle få af dem, vi godt kan lide:

Sager der Samler: Et uvurderligt hus for hverdagsaktivister, hvor århusianere bakker hindanden op i at omsætter ideer til handling.

Rethink Urban Habitats: Et skønt projekt under Naturhistorisk Museum Aarhus, som handler om at sætte fokus på alt det myldrende liv i storbyen.

Vild med Vilje: Vidunderligt initiativ, som er med til at gøre Danmark en lille smule vildere…

Danmarks Naturfredningsforening: Eller bare “DN “blandt venner, kæmper vigtige daglige kampe på naturens vegne.

Frøsamlerne: En skøn forening, som arbejder for at bevare den store diversitet af gamle og sjældne plantesorter.

Mere Liv i Haven: Et spirende netværk under foreningen Praktisk Økologi.

Omstilling.nu:  Et netværk og en projektplatform, der arbejder på at skabe en radikal bæredygtig omstilling.

Nonsumers: En facebook-gruppe, der debaterer nogle af de barske sandheder om vores forbrugs konsekvenser for dyrevelfærd og klodens sundhed.

Genvirk: En beundringsværdig social virksomhed, som er specialiseret i at genavende ressourcer, og skabe nye og smukke ting ud af materialer, som andre betragter som spildprodukter.

David Abram: Få kender denne amerikanske biolog og filosof, men vi kan varmt anbefale hans bøger “The Spell of the Sensous” og “Becoming Animal”, som er to fantastisk velskrevne og inspirerende bøger om at kæmpe for en klode med plads til mere end mennesker.

 

Mangler dit initiativ på listen? Så skriv til os.