Sådan bliver du ambassadør

Enhver kan blive ambassadør!

Det eneste det kræver er at:

  • Du har bopæl i Region Midtjylland.
  • Du er minimum 12 år gammel.
  • Du har lyst og tid til at yde en frivillig indsats som ArtsAmbassadør i 2017 (se mere om, hvad det kræver her).

Du behøver ikke være ekspert i den art, som du vil være ambassadør for. Dit hjerte skal banke for arten, men ingen forventer, at du er et omvandrende leksikon. Vi hjælper dig med at blive ekspert i din art, du kan få coaching af biologerne på Naturhistorisk Museum og adgang til al slags råd og vejledning fra teamet bag Arternes Aarhus.

Tilmeld jer som gruppe

Man kan melde sig til at blive ambassadør enten som enkeltperson ellers som gruppe. Måske har din beboerforening, skoleklasse eller kajakklub lyst til at være ambassadør for en bestemt art? I er meget velkomne til at tage ansvaret på jer i fællesskab. Hvis I tilmelder jer som gruppe skal I være klar til at sende et par repræsentanter for gruppen til at deltage i de enkelte events og arrangementer, hvis vi af praktiske årsager er nødt til at begrænse antallet af deltagere.

Sådan tilmelder du dig

Hvis du ønsker at være ambassadør er det eneste du skal gøre at hive fat i projektleder Nina Tofte Hansen, dette kan du gøre på mindst 3 forskellige måder:

  • Kontakt Nina direkte med dit ønske. Du kan ringe til hende på mobil nr. 20 94 84 23 eller sende hende en mail på nina@rodnet.org. Skriv bare et par ord om hvem du er og hvilken art du overvejer at blive ambassadør for.
  • Arternes Aarhus har en offentlig gruppe på facebook og her kan du følge med i projektet og få inspiration til at blive ambassadør. Meld dig på banen som ambassadør-kandidat ved at skrive i tråden “Meld dig som ambassadør her”.
  • Kig forbi til vores info-møde søndag den 9. april og hør mere om mulighederne for at blive ambassadør og få en snak med teamet bag projektet. Læs mere om info-mødet her.

Sidste frist for at melde dig som ArtsAmbassadør er søndag den 23. april 2017. Du får svar i løbet af en ca. en uge efter deadline.